Tuesday, June 11, 2013

Ezad Lazim/Exist & Azeana Wedding


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

jom layan gambar pengantin lagi.kikiki
gambar pernikahan bekas vokalis kumpulan Exists yang kini bergerak secara penyanyi solo, iaitu Ezad Lazim dan Nor Azeana Haji Ramli. mereka dah nikah 30 Mac 2013 lepas.
Majlis Resepsi lak baru diadakan 1 Jun lepas.
berkenan sangat dengan baju-baju pengantin yang diorang pakai. semua cantik.

jom nengok gambar-gambar menarik

Solemnization



cantik isterinya

aksi spontan pengantin



Outdoor Session








Ezad Lazim/Exist & Azeana Reception






semoga ikatan ernikahan EZAD & ZEANA berkekalan hingga ke Syurga
InsyaAllah

sumber gambar



8 comments:

  1. eh eh blog berwajah baru :) lama xsinggah..

    holla gambar..nak kawen jugak wuuu (gedik x gedik x?) hehe sorry..kidding!

    ReplyDelete
  2. baju pengantin utk outdoor tu lawa.. hehehe

    ReplyDelete
  3. comenyer penganin pompuan tuu..pandai ezad pilih

    ReplyDelete
  4. Bertudunh eh bini dia. Cantik.
    Baju pengantin y putih tu cantik sgtttt

    ReplyDelete
  5. cantik2 gak gambar nyer yerk...
    seronok tengok pengantin sekarangni berposing...

    ReplyDelete
  6. menyerlah betul wana ungu kundang tu kan, kak nik? lawaa :)

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru buat mereka berdua

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^