Tuesday, June 25, 2013

face mask


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

gaya terkini ketika jerebu. ada rupa macam ninja tak? .hewhewhew

face mask memang laku la masa musim jerebu ni.
dengarnya ada yang sanggup beratur panjang untuk dapatkan stok face mask ni.
nasib baik la company nik ada jual face mask. so beli ngan company jea. dapat banyak dengan harga yang murah
boleh la bagi adik-adik sikit. satu kotak iolss beli. opismate lain siap borong 2-3 kotak kot.kalau jual balik ni mesti dapat untung banyak kan.haha



harap sangat jerebu ni cepat-cepat hilang.

3 comments:

  1. teringat masa jerebu teruk di JB beberapa tahun dulu, kononnya beli face mask banyak sebab nak jual balik, tapi akhirnya tak terjual pun... hihi, malau sebabnya..

    ReplyDelete
  2. moge moge jerebu nih cepat cepat berlalu pergi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^