Monday, June 24, 2013

Fiesta Floria Putrajaya 2013


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

meriah lagi Putrajaya dengan Fiesta Floria Putrajaya 2013 yang berlangsung di Presint 2 
sempatlah menyinggah sekejab semalam.
macam-macam jenis bunga-bungaan ada. kalau korang jenis yang gila posing , memang akan teruja coz banyak sangat tempat menarik tuk korang posing.hahaha

pada yang tengah pening coz hidu asap jerebu,
 jom cuci mata tengak gambar bunga yang sempat di snap kat Fiesta Floria Putrajaya 2013
nik pi masa 2nd day Pesta Flora, so bunga still segar lagi. kalau ambik gambar dari jarak dekat still cantik lagi. setiap tahun akan ada tema. so kali ni tema nya Orchid – Tropical Treasure.

 official photographer saya iaitu en hubby tak ada. dia ada event kereta kat Melaka. so kali ni ke Fiesta Floria Putrajaya 2013 dengan adik-adik dan anak-anak saudara.



















mak cik feeling muda bila bergambar dengan anak saudara.hewhewhew




















indoor showroom tak sempat nak masuk. ramai giler orang beratur nak masuk kat dalam.
tak sanggup nak tunggu lama. hehe
event ni 9 hari dari 22 jun sampai 30 jun , so kalau korang nak datang sempat lagi :)


4 comments:

  1. Best kan cuci mata dari jerebu tengok bunga, cantik2, owhh dorang jual jugak ek bunga2 situ, Cik Nik beli bunga apa?

    ReplyDelete
  2. Cantik betul bunga2 kat situ...jerebu gak kan kat sana

    ReplyDelete
  3. Memang cantik nampaknya bunga bunga... Akak terasa nak pergi tapi entah bila ada masa dgn keadaan jerebu ni..risau kesihatan anak2 kalau nak tgk tempatnya, bukan boleh tgk sekejab kalau dah masuk..

    ReplyDelete
  4. wahhh,, sejuk mata memandang bunga2 tu sume ;) orkid cantikk sangat:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^