Wednesday, June 12, 2013

(gambar) Sekitar Majlis perkahwinan Daus AF8 and Syaza Shamimi


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

entry majlis perkahwinan lagi.ngehngehngeh
rugi kalau tak share sebab gambar awesome sangat :)
kan best kalau gambar wedding nik macam gini.hahaha * tetiba kan

 Daus AF8 atau nama sebenarnya Muhd Shahril Firdaus Eli, 25, telah melangsungkan pernikahannya dengan gadis cantik bernama Shaza Shamimi malam Jumaat lepas.

cantik-cantik gambar nikah dan resepsi diorang.
dah la kedua-dua pengantin ni comel jea :)
jom cuci mata tengok.














A beach wedding reception

bunga tangan dia cantik :)





\


sumber gambar

6 comments:

  1. cOmey. sweet jee nmpak. barakallah :)

    ReplyDelete
  2. sama cntek sama padan..mg mereka kekal hinga ke syurga :)

    ReplyDelete
  3. ohh mmg bertudung isteri dia. dahla cantik. ;)

    ReplyDelete
  4. Hohoho marathon majlis kawen, layan... pasal mmg gambar cantik pun. Sweet la kapel yang ni.

    ReplyDelete
  5. cantik nya diorg.. tak tau pula Daus dah kawen..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^