Thursday, June 13, 2013

(gambar + video) ribut di Jalan Macalister, tiang antena runtuh, 7 cedera


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers



Sebuah antena yang ditempatkan diatas Menara Umno di Jalan Macalister tercabut dan jatuh selepas dipukul ribut yang berlaku disini kira-kira jam 6.30 petang tadi.
Akibat dari kejadian itu,hampir 11 kenderaan rosak akibat dihempap antena yang tercabut itu dan tiga parah.

Ketua Menteri, Lim Guan Eng dan Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Rahim Hanafi baru tiba dilokasi kira-kira sejam lalu.

sumber : Sinar Harian







6 comments:

  1. naseb baik tak melibatkan kematiian

    ReplyDelete
  2. sib baik masa yati balik naik feri dr penang ke b/worth ombak tak kuat lagi... dan ribut tak sampai lagi sbb air laut mang berombak kuat...

    ReplyDelete
  3. takut je tengok. moga semuanya selamat.

    ReplyDelete
  4. nauzubillah..minta kita djauhkan ya..

    ReplyDelete
  5. gerun tgk sisa2 kejadian ni...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^