Friday, June 14, 2013

Hafiz + Arniesha Azureen | Reception


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

warna putih memang sinonim dengan warna baju pengantin, nampak lebih suci.
berkenan dengan baju yang di pakai pengantin perempuan ni. pada yang tak tahu pengantin perempuan ni puteri sulong pelakon,  Rosyam Nor, Arniesha Azureen namanya.

pengantin ni memang suka kaler putih rasanya. dari majlis nikah sampai ker majlis resepsi sebelah perempuan dan lelaki, baju pengantin semua warna putih.cuma design jea yang berlainan
yang penting semua nya cantik  :)

jom layan gambar menarik ni
Hafiz + Arnieshaa | Reception

beautiful dress









Hafiz + Arnieshaa | Reception at Dewan Felda Perdana
(18.5.2013)






Hafiz + Arniesha Azureen - The Solemnization at Felda Villa












8 comments:

  1. cantik kalau pengantin pakai baju warna putih dan cream..

    ReplyDelete
  2. Banyaknya gambar..suker suker, puas hati belek hihihi. cantikla dia kan, ala2 arab pun ada wajah dia. Konsep pun lawa.

    ReplyDelete
  3. mmg nampak suci bersih jer dgn tema putih tu...
    Tak sangka Rosyam dah dapat menantu... nasib baik datang blog Nik :)

    ReplyDelete
  4. wahh sama cntek sama padan kan..jodoh la katakan..

    ReplyDelete
  5. cantik..sume baju pun cantik...putih ni evergreen..tak lapuk dek zaman..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^