Sunday, June 23, 2013

I-City Shah Alam


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

ke I-City Shah Alam buat kali ke empat rasanya. kali ni tak plan pun. niat just nak jumpa akak yang datang ke Shah Alam jea. tak tahu nak pi mana, adik bawak kami ker I-City.
lagipun ada sorang anak saudara tak pernah ke sini lagi. so just nak bagi kenal I-City Shah Alam ni macam mana.hehe
dah agak lama tak singgah sini. 
masa mula-mula nik datang sini, masuk free jea. skarang dah berbayar.
lampu-lampu yang bewarna warni :)



kami try naik ni, macam menarik jea kan. nak naik perlu bayar rm 10. tapi tak berbaloi. dia pusing sekali jea. pastu slow lak geraknya. bosan duk kat atas sana.haha...first dan last la nik naik benda ni.huhu




gambar tak banyak coz tuan blog pi ngan adik-adik. lupa nak bawak kamera. ni pun guna kamera hp yang tak brapa nak canggih.kalau ada en hubby memang selalu banyak la gambar.kikiki
k bye


10 comments:

  1. Sy xpenah naik menda pusing tu, kalau dtg tu takat jalan2 je. Skang kat sana suma nak kena baya, datang amik gamba jela hehe

    ReplyDelete
  2. hehe. kat kuantan pun ade icity. cuma ade 5,6 batang pokok je berlampu :D

    ReplyDelete
  3. awakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,onie kan kalau p icity mesti rasa nak muntah,sebab lampunya byk sangat T_T

    ReplyDelete
  4. Bestnya I-city!! Belum berkesempatan nak pergi la uolls :(

    ReplyDelete
  5. rasa tenng je tengok lampu yang berwarna-warni tuh.. Ceria :)

    ReplyDelete
  6. Akak pun plan nak gi lagi..nak masuk museum art trick

    ReplyDelete
  7. I pun tak pernah jejak tempat ni lagi, nnt Cik Nik bawakan ek ;)

    ReplyDelete
  8. sy pernah perhi sekali je.. tu ppun masa school holiday trip dgn cikgu and kawan2.. nak kata best tu ok lah sebab first time pergi.. seronok lh dapat tengok lampu2 yg colourful tapi nak main permainan yang ada kat situ memang tak mampu lah.. hahhaha.. mahal sgt...

    ReplyDelete
  9. Akak nak kena singgah juga icity ni nanti.. Di tempat orang , beriya pergi, kat tempat sdiri tak penah pula nak singgah..

    ReplyDelete
  10. meriah betol i-city skrg..zura prnh gi sana 3 tahun lepas, ms tu br bukak, tk byk benda cm skrg....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^