Sunday, June 23, 2013

Jerebu ohh jerebu


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 jerebu makin teruk kan.kat tempat nik dah macam duk Cameron Highland.
bezanya kat sini tak sejuk jea..mula-mula pagi tu ingat tak ada la teruk sangat kan.
tapi bila ikut adik jalan-jalan dari shah alam ker putrajaya kemudian ker cheras, rasa macam semua kawasan makin teruk jea. berkabus semua kawasan yang kami lalu tadi

pagi tadi keluar tekak ni ok lagi. tapi skarang ni tekak rasa macam tak selesa dah..mata rasa pedih semacam. jangan la melarat kan. risau
harap-harap tak lama la jerebu ni. moga keadaan jerebu ini kembali pulih dan udara kembali seperti biasa.




jaga kesihatan korang semua k :)

5 comments:

  1. melaka pun semaki teruk nik..IPU dia dah cecah 400++

    ReplyDelete
  2. bnyk2 minum air dan kurangkan aktiviti kat luar kak :)

    ReplyDelete
  3. di muar dan seluruh johor serta Melaka, sangat parah keadaan jerebu tu..

    ReplyDelete
  4. U guys take a good care ok, jerebu ni bahaya jugak kalau lama2.

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat bertambah baik.... Risau ..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^