Saturday, June 15, 2013

Keychain Comel


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

keychain terbaru
bertambah lagi koleksi keychain
yang ni dari blogger JaaKechik

kat office nik ni dah mcm trend pulak
kalau pi mana-mana diorang suka beli keychain.
rasanya ni benda paling senang nak bagi kan.
walaupun kecil tapi bernilai bagi nik... nilai persahabatan dan tanda ingatan :)

opismate yang outstation ke Sabah

ni lak dari opismate yang outstation ke Kelantan.hehe

thanks untuk keychain yang comel ni.
happy sebab ada kawan-kawan yang sudi hadiahkan keychain-keychain ni.
akan simpan semua keychain ni elok elok! thank you so much

16 comments:

  1. Yang kebaya tu comel betullah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg comel sgt..nik suka gak yg kebaya tu..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. kalau byk boleh la jadikan koleksi...hehe

      Delete
  3. terima kasih dari jaa sebab kak nik selalu dtg komen2 di blog jaa... jaa aje yg sokmo kekurangan masa utk bw sekarang. masih di minggu exam lagi ni.... soryy naa... ada masa jaa slow2 terjah kwn... nk terjah sekaligus x mampu, sehari 2-3 blog buleh ler...heee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kisah la jaa.sis pi komen blog ja sebab suka baca blog ja. bukan harap jaa komen selalu pun. jaa dah singgah blog sis pun dah ok..hehe

      Delete
  4. Salam Nik..k.atie xbape suka kumpul keychain....suka kumpul FM jer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. FM pun cantik kan kak. nik tak kumpul tapi byk jea kat peti tu.hehe

      Delete
  5. sekali dapat 5 keychain.. mmg bertambah2 koleksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.sekali ramai lak yg bagi kan..hehe

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^