Saturday, June 15, 2013

red velvet cupcake


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 red velvet cupcake pernah jadi fenomena, sebelum kedatangan fenomena Durian Crepe.
yeayy.akhir dapat merasa jugak setelah berkurun lama teringin nak makan.ketinggalan betul iolss ni.
korang dah bosan makan red velvet cupcake. nik baru dapat merasa

sebelum ni asyik telan air liur jea tengok orang post gambar red velvet cupcake ni.ngehngehngeh
ni red velvet cupcake hasil air tangan adik bongsu saya.
siap bawak kek ni dari kelantan lagi. tu pun sebab akak kesayangan dia ni paksa dia buatkan.hahaha

kek ni memang sedap sebab ada cream cheese topping atas dia..
kalau takde topping tu, rasa macam kek biasa jea kot.lagi satu kaler dia tu yang buat tertarik kita nak makan.

jemput tengok makan.




9 comments:

  1. terliur tgk red velvet ni!!hehe

    ReplyDelete
  2. pandai nya adik nik buat. cikna pun belum pernah makan tau. huhu..

    ReplyDelete
  3. adehh~ saya dahlah dlm mood nak makan mende2 manis camni... akak pulak p0st gini, pergghh! terliur niii! ><

    ReplyDelete
  4. aah..klu tkde creamcheese rsnya mcm kekcoklat jer..bila ltk creamcis tu terus jadi mabeles..

    ReplyDelete
  5. onie suka RV !!!! sedap gila kot :D

    ReplyDelete
  6. saya pown belom cuba..betol ke shedap..kena ade topping baru best yer..emm,,nik blanja la..boley? :p

    ReplyDelete
  7. Nampak sedapnya kek red velvet ni..Dah la wia suka cupcake!

    ReplyDelete
  8. wahhhh inovasi cupcake...boleh buat time raye kiki

    ReplyDelete
  9. hebatnyeee adik akak masak..looks really yummy=)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^