Wednesday, June 26, 2013

(video) Final MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

cabaran di pusingan akhir, mereka perlu sediakan makanan "First Class" yang akan dihidangkan dalam pesawat Air Bus A380.

Pembuka selera daripada Celina

Hidangan pembuka selera daripada Syura

Hidangan utama oleh Celina

Hidangan utama Syura

Pemanis Mulut daripada Celina

Pemanis Mulut daripada Syura

Pemenangnya.. SYURA
Syura berjaya mengumpul RM60,500 kepada Breast Cancer Wellfare Association

tonton online FINAL MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2


9 comments:

  1. kesimpulannya makan semua kat atas pun belum tentu kenyang. hehe

    ReplyDelete
  2. dah dapat tau syura akan menang sblm final lagi..ada org da post kat fb..kebetulan ke mmg betul2 pn xtau sis..tapi apapun memang best tengok dorang masak =))

    ReplyDelete
  3. dasat kan cabaran final dorg..klo sayalah ketaq lutut oii..hihi

    ReplyDelete
  4. syura menang kan..sy xtgk pon tp ramai y ckp dia menang..hahaa

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap2..
    tahniah syura..
    lya x pnh tgk masterchef ni..

    ReplyDelete
  6. Telan air liuq sy kak ross! :D

    ReplyDelete
  7. dah agak dah syura yg akan menang hihi... tahniah

    ReplyDelete
  8. mmg rezeki syura...hehe tahniah kpd beliau...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^