Tuesday, June 18, 2013

(video) MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 Episode 35 & 36


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers



Ini adalah Cabaran Sajian Luar yang terakhir..
Lokasi mereka kali ini.. The Ascott, Kuala Lumpur.cabaran kali ni sediakan hidangan "Room Service" dalam masa 90 minit!


pasukan MERAH menang cabaran sajian luar yang terakhir ni.
tiada pusingan penyingkiran kerana mulai skarang keempat-empat mereka akan bersaing sesama sendiri untuk mendapatkan tempat di peringkat AKHIR!

 peserta akan diberi markah 1 hingga 4 untuk setiap pusingan yang mana selebriti yang mengumpulkan markah terendah akan tersingkir

pusingan pertama kali ni mereka perlu meniru hidangan Dato' Fazley


Hidangan oleh Che Ta

 Hidangan daripada Celina

Hidangan daripada Kenchana Devi

 Hidangan daripada Syura

Celina 2 markah, Kenchana 1 markah, Syura 1.5 markah dan Che Ta 3 markah.


tonton online MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 Episode 35




psttt
dah dengar khabar angin yang juara MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2 kali ni adalah Syura
 katanya Final dah shooting 2 minggu lepas di KLIA .
tak kisah la sapa yang menang pun. bukan nik yang dapat hadiah pun..kikiki

13 comments:

  1. celina pon hebat jugak kan kak nikkk :)
    tapi lantakkk laaa, bukan nadia yang dapat hadiah ponnn :P

    ReplyDelete
  2. wah syura ke? terer plak dia. tp sy teka Cik ta kot~ hehe

    ReplyDelete
  3. pelik2 je resepi fazley ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Hari apa eh Final? boleh bagitau tak? hehe

    ReplyDelete
  5. betul ke? kalau betul da rezeki die kan.. :) tak sabar tunggu final..

    ReplyDelete
  6. Hmm ros pun agak dia la menang.lsbb nmpak bersih n kemas je dia kan :)

    ReplyDelete
  7. kesian kenchana tp dia cool je. hehe..

    ReplyDelete
  8. tak sabar tunggu next master chef..

    ReplyDelete
  9. xprnh tgk.master chwf nih..dulu tgk juga skg prgnant mls nk tgk takut trigin..hahaha

    ReplyDelete
  10. la..saya ingatkan dah habis dah.. rupanya belum lagi...

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum wbt..

    menu syura tu apa nama nya..nampak best juga tu..:)

    ReplyDelete
  12. wah... suka kalau syura menang.. admire syura sebab masakan dia macam best je :D

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^