Friday, July 19, 2013

Abby Abadi Sahkan Sudah Bernikah 12 Hari


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah, dalam diam rupanya dah 12 hari Abby Abadi bernikah.
Tahniah kak Abby…semoga bahagia sampai ke syurga.. tumpang gembira
berseri-seri tengok muka pengantin baru ni.

pstt!!
tak kisah la teruna ke duda, muda ke tua.janji halal di sisi Allah.
nak tutup mulut manusia ni tak boleh.
kawen pun dikutuk , tak kawen lagi banyak cerita buruk dari baik.


7 comments:

  1. Tahniah aby.. Kita doakan semoga jodoh aby kali ni berpanjangan.

    ReplyDelete
  2. hensemnya.. hihi.. semoga berkekalan ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  3. semoga mereka akan berbahagia hinggalah ke syurga.. amin..

    ReplyDelete
  4. senyap2 berbisa abby. selamat berbahagia :)

    ReplyDelete
  5. jaa tumpang hepy dgn kebahagian dan jodoh abby ni.. dia lakukan perkara yg baik. kan?

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...semoga berbahagialah....

    ReplyDelete
  7. kenapa orh lelaki tua kawen ngan ppuan muda elok je org bg support...bila ppuan berusia kawen lelaki muda...ada je nk d komen d kata d kutuk...pelik sungguh msyrakt sekeliling....

    buat kak abby...tahniah ~

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^