Monday, July 22, 2013

Cuti raya dah approved


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


yeayy..my cuti raya dah approved! bos luluskan cuti 3 hari nik.
nik start cuti Rabu 7 hb Aug sampai la ke Rabu minggu seterusnya. 
selain 2 hari cuti public holiday , nik dapat 1 hari cuti free. company bagi.
ok la kan.dari tak dapat cuti langsung. sekurangnya tak tolak annual leave untuk cuti yang 1 hari tu. 

yang mana bekerja tu dah apply cuti ke belum?? brapa lama cuti raya yang uols apply
harap-harap lulus la yea. 
nik tak sabar nak balik cuti raya ni, teringin nak berbuka puasa dengan family. 

ni tahun ke-4 nik beraya sebagai isteri dan tahun kedua kami suami isteri raya berjauhan
sob sob sob..sabar jea la.
tahun ni sepatutnya giliran rumah mertua tapi hubby tak ada so nik beraya rumah family dulu.
kalau sempat baru balik Johor.
siapa tak suka beraya kat rumah family sendiri.seminggu nak balik tu, dah siap kemas beg rasanya.punya la excited kan. ngehngehngeh

orang-orang kampung, kita jumpa kat kampung nanti yea ^__^

12 comments:

  1. yayyy boleh balik raya.. hihi.. xpela suami xde tp family ada kan..

    ReplyDelete
  2. Kita tak apply pun cuti sekolah (ececeh padahal uni). So balik malam raya (rabu) sampai ahad jewk. ehehe

    ReplyDelete
  3. wah. seronok la kei. bleh balik beraye dumah. hihi.

    ReplyDelete
  4. wah.. seronoknya dapat balik kampung.. hehehe.

    hati-hati dalam perjalanan nanti :)

    ReplyDelete
  5. yeahh, seronoknya. cuti saya blom approve :((

    ReplyDelete
  6. cuti dh approved sebulan yg lalu. hihi

    6~12 aug. tahun ni raya kg asben dulu kat kelate.
    jom raya sama =)

    ReplyDelete
  7. takpela nik nk buat camana... dh tanggungjawab hubby nik keje time tu...apapun famili still ada tuk memeriahkan hariraya kan...

    ReplyDelete
  8. Sama la kita...cuti start Rabu → Rabu...yeayyy..x sbr ni..:-)
    Hubby kat mana Nik ?

    ReplyDelete
  9. sep ! ika pon 3 hari cuit diluluskan. hehehehe

    selamat bercuti nanti ye :)

    ReplyDelete
  10. Takpe kak nik, skype lah dengan hubby akak malam raya. Cececeh boleh ke?

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^