Wednesday, July 24, 2013

First Picture | The Prince Of Cambridge


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

gambar bayi lelaki bagi pasangan diraja Britain, Kate Middleton Dan Prince William
(The Prince Of Cambridge)
murah dengan senyuman Kate ni kan. makin cantik dan berseri-seri tengok dia.
tak malu pun nak tayang badan lepas bersalin walaupun perut masih buncit.










 geram tengok baby. comel sangat :)

flashback
Puteri Diana vs Kate Middleton



both in polka dot dresses
 what a lovely picture of different generations

6 comments:

  1. comel je kan.. kate selamba je mcm tak bersalin.. hehe..

    ReplyDelete
  2. manisnya tengok...nak2 dua ganerasi berbeza tapi ada bnyk persamaan ;)

    ReplyDelete
  3. Dia tak pakai bekung ke? kikiki comel baby

    ReplyDelete
  4. kate lawa, baby dia comel nya... lady diana, setulus kasih ibu..

    ReplyDelete
  5. Congrats to them. Kate sangat cantik and sangat natural, she is the only celebs so far showing off her post-baby bump. Salute to her.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^