Sunday, July 28, 2013

Iftar @ Hayaki Shah Alam


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Allhamdulillah...hari ni dah masuk hari ke 19 kita berpuasa
memandangkan hari ni hari minggu so decide makan kat luar.

Kafe Hayaki Accapella Seksyen 13 Shah Alam jadi pilihan.
Hayaki ni dekat dengan Stadium Shah Alam. 
bawah pangsapuri Sri Acapella, sebelah dengan Restoran Tupai-tupai

Alhamdulillah, rezeki :) dapat iftar bersama adik -adik tercinta :)
sangat syiokk bila berkumpul ramai-ramai macam gini.
adik -adik nik ada empat orang.  bagi yang tak tahu. kalau tak nak tahu pun takpe.
ngehngehngeh ..kali ni semua ada.








kat sini ada buffet ramadhan,
boleh ambil apa-apa sahaja selagi mampu nak makan.
tapi tak sesuai untuk kami yang tak mampu nak makan banyak :)
so kami pilih style order biasa jea.

jom lihat menu





makanan
Nasi Kukus Hayaki - RM7.90

Nasi Lemak Ayam Goreng - RM7.90

Nasi Kerabu Ayam Percik - RM10.90

Nasi Dagang Ikan Tongkol - RM8.90

minuman yang kami order
Iced Bandung Cincau - RM3.80

Iced Lemon Tea - RM3.80

Iced Barley - RM2.80
Iced Blanded Cappuccino - RM6.90

Iced Longan - RM3.50

dessert
Pulut Mango - - RM5.50

Mango Ice Rock Special - RM6.90

Total = RM 83.60

anyone yang suka makanan Kelantan, boleh la singgah makan kat sini yea
harga murah dan makanan pun sedap :)

Hayaki Kopitiam
Sri Acappella, Sek 13, Shah Alam
Selangor
03-5524 5477

23 comments:

  1. Kelate di mana mana..
    Duk luar pun mesti nk cari port masakan kelate kan nik..hehehe
    Baru nyakutttt :p

    ReplyDelete
  2. Nampak delicious sangat menu2 tu esp nasi kerabu tu :)

    ReplyDelete
  3. wah pernah lalu tapi tak pernah singgah.nak cubalah buka puasa kat situ kalau gi shopping area shah alam he3..

    ReplyDelete
  4. murah , kalau makan ramai3 :) hehe

    ReplyDelete
  5. amboi..terliurnya tgk..nsb tgk time mlm..he..

    ReplyDelete
  6. nampak sedap nik..aka takat ni memang tak berbuka lagi kat luar..hihi

    ReplyDelete
  7. Waah ni boleh pergi try tapi lepas raya la kot , sungguh menyelerakan. Selamat tengah puasa.

    ReplyDelete
  8. mango ice rock special tu nampak sedap..

    ReplyDelete
  9. kt mana pangsapuri acapella ni nik?tak perasan plak..

    ReplyDelete
  10. semua comel2 huhuhu..gewam3

    ReplyDelete
  11. Waa bestnya akak~mknn suma nmpk sedap..nice picture! comey2x sumanya:)

    ReplyDelete
  12. xpenah sampai sini lg nie. menu pon nmpk sodap je. harga pun berpatutan. hihi. :)

    ReplyDelete
  13. wah..cawan dia tu sangat unik lah.

    ReplyDelete
  14. Banyak menunya, harga pun not badlah boleh cuba ni.

    ReplyDelete
  15. wahh beznya mkn luar ngn family..mcm sebaya ja tgk.hehe

    ReplyDelete
  16. dlu slalu pegi kt area acapella tp tergerak hati nk masuk sbb nmpk cm exclusive sgt.. hihihi

    ReplyDelete
  17. sedapnye...dah lama tak singgah sini...hihi

    ReplyDelete
  18. oke nasi kerabu tu plg jeles hihi

    ReplyDelete
  19. My eyes stuck dekat nasi kukus tu, baca bawah sikit scroll up balik ke gambar tu hihihi.

    ReplyDelete
  20. kim slm dgn yg tudung bawah dagu warna pink tu yee.. :D

    ReplyDelete
  21. hatiku terpaut di yg bertudung warna tudung warna pink bawah dagu. :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^