Wednesday, July 3, 2013

Jersi TRW


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

akhirnya, dapat jugak ku miliki jersi TRW :)
walaupun ramai yang cakap macam baju iklan bergerak tapi iolss tak kisah pun
lagi happy bila baju ni dapat free. hihihi...abang nik yang bagi. sempena kemenangan Kelantan time Piala FA minggu lepas.nasib baik menang, kalau kalah mesti kena bayar ni.hahaha


adik-adik yang lain sila jangan jeles.rugi la korang tak kirim kat Abang Ha aritu.
so sila beli sendiri yea.kikiki

pstt!!
en hubby sila beli baju JDT untuk saya yea.hehe

7 comments:

  1. zura blm ada yg design baru ni..aritu g stadium still pakai yg ada logo Happy tu...

    ReplyDelete
  2. tahniah aritu kelantan menang....

    ReplyDelete
  3. boleh pinjam seminggu tak??hahaha

    ReplyDelete
  4. best la dapat baju TRW free...

    kalo beli mahai gak tu, yg local pun dah RM35...

    ReplyDelete
  5. Iklan bergerak pun menang fa what. Hihihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^