Friday, July 26, 2013

lagu raya favourite!


 Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdullillah, tak terasa dah masuk minggu ke tiga di bulan ramadhan
macam mana puasa? ok ker tidak ? :)

skarang radio dah mula putarkan lagu-lagu raya
memang tak meriah suasana kalau tak disulam dengan lagu raya
ni antara lagu raya yang menjadi kegemaran nik, pendek kata wajib dengar dan kalau dengar banyak kali pun takkan bosan punya.hahaha

10. Liza Hanim - Ku Pohon Doa Di Hari Raya



9. Hattan - Selamat Datang Sayang


8. Aisyah - Pulanglah
ni lagu raya tangkap leleh. sure ramai yang suka :)


7. Fazley - Seribu Kemaafan



6. Dayangku Intan - Senandung Hari Raya Untukmu



5. Azlina Aziz - Indahnya Beraya Di Desa
dengar lagu ni yang buat tak sabar nak balik kampung ni



4. Sudirman- Dari Jauh Ku Pohon Maaf
sayu nye dengar lagu ni.



3. Sudirman - Selamat Hari Raya



2. Rahimah Rahim - Selamat Berhari Raya



1. Siti Nurhaliza - Bila Hari Raya Menjelma / Anugerah Aidilfitri
Meriah Suasana Hari Raya

 sebenarnya semua lagu raya nyanyian Siti Nurhaliza nik minat. dulu siap beli cd koleksi lagu raya Siti Nurhaliza lagi. skarang tak tahu kat mana dah nik campak cd tu.ngehngehngeh
tapi ni antara lagu Siti Nurhaliza yang jadi feveret nik :)







kalau ikutkan banyak lagi lagu raya yang best.
nak senarai satu persatu memang sampai esok tak abis la.
so lagu raya favourite korang?



14 comments:

  1. Semangat nak beraya dah cik kak kite ni. Mood Raya tak datang lagi.

    ReplyDelete
  2. suka lagu siti nurhaliza nazam lebaran =)

    ReplyDelete
  3. sana sini lagu raya.. wah.. tak sabarnya nak beraya ni... hehehehe

    ReplyDelete
  4. bila cerita lagu raya mesti tangan pun ready2 nak makan biskut raya :D

    ReplyDelete
  5. cikna suka lagu siti yg sedih tu.. xtau tajuk ape.. dan xtau jugak kenapa suka lagu yg sedih tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. memang yer...sana sini dah mula lagu raya...

    ReplyDelete
  7. Smgat nak raya tuh msti ada . skrang pon tgh kalot dah letak rngtone raya kat hp . Hehe

    ReplyDelete
  8. Wah dah ade semangat raya nampaknya kakak kita sorang ni :o Hehe

    ReplyDelete
  9. kat rumah,,,xleh dengar lagu raya sbb mia xsuka pasang radia,,
    huhu naik kete je dgr,,
    syahdu terasa

    ReplyDelete
  10. banyaknya lagu raya kt sini.. kt ofis depa xmau pasang pun lagu raya.. best best lagu pilihan akak ni :)

    ReplyDelete
  11. banyak jugak lagu yang nik suka kan

    ReplyDelete
  12. semua lagu raya sy suka..hihihi

    ReplyDelete
  13. Takmo takmo takmo dengar. huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^