Friday, July 5, 2013

my Baby Bronze dah pasang sunroof


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

kereta bagi en hubby macam isteri kedua dia..sebagai isteri pertama, layan kan jea.
malas nak cakap lebih-lebih.ngehngehngeh
dari bab tukar sport rim, tukar ekzos, tinted cermin,pasang skirting, nik ingat dah abis.
rupanya dia tambah lagi *tepuk dahi
dia dah pasang sunroof uolss.dia punya senyum sampai kat telinga bila dapat pasang ni.

nasib la suami jenis yang tak terlalu obses ngan kereta.
 sekurangnya ada duit lebih baru la dia ubahsuai kereta kan.

asal B happy, sayang ikut saja
cuma jangan simpan niat nak tambah isteri yang lain sudah la
 lempang laju-laju nanti..kikiki

16 comments:

  1. Obsession ni ok je asalkan pandai kawal. Hehe

    ReplyDelete
  2. perghhhh...ohsem dah tu he3..owh perenggan terakhir tu terbaiklah ngeee...

    ReplyDelete
  3. perghh. jarang gen 2 diorang ubahsuai.
    suami akak memang kreatif la. :D
    sirius cantik !

    ReplyDelete
  4. amaran yg last tu yg best nya kak...hahaha..

    kita si isteri ni, gitu lah kan, dia buat apa pun xpe

    jgn ada yg lain sudah ler.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. Vavava. Boleh bukak atas gittu

    ReplyDelete
  6. betul tu kebanyakkan lelaki mcm tu...tapi kalu difikir2kan ..apapun bukan untuk dia sorang tapi untuk keluarga juga...jangan budget kereta melebihi budget keluarga dahlah kan...

    ReplyDelete
  7. hehe.. sama la dgn en.somi sy, sibuk make up kete, sbb dia kata xleh make up isteri... make up kete org tgk xpe.. hehe.. xpe, biar je kereta jadi bini no.2 dia dari org kan.. hehe

    ReplyDelete
  8. kaum adam ni mmg kan..bab kereta kan main lgi dimekap n dijaga..mengalahkan jaga bini

    ReplyDelete
  9. my baby kureSya pun baru je pasang sunroof heheheheh

    ReplyDelete
  10. org lelaki nih memg nik...kereta tuh bini no 2...kalo die ubah mcm2 kite tgur die wat jugakkan..sbr jela..

    ReplyDelete
  11. cantik.. boleh la nik kuar kan kepale ambil angin nanti..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^