Sunday, July 28, 2013

puding karamel aka puding gula hangus


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

puding karamel atau puding gula hangus ialah salah satu puding kegemaran nik. 
tapi tak boleh dimakan selalu sebab manis!
time  bulan posa selalunya tak miss makan puding ni... nak buat pun bukanlah susah sangat
cuma kat rumah nik tak ada periuk kukusan, so teringin nak makan terpaksa la beli kat bazar ramadhan.

nasib baik sedap. tak puas makan.kalau makan time sejuk, lagi mabeles 
orang lain tayang makanan masak sendiri, kita tayang makanan dari bazar ramadhan jea.
ngehngehngeh

pstt!!
wee...arini nak iftar kat luar dengan adik-adik


7 comments:

  1. Nampak sedap tapi tak pernah terfikir nak rasa lah hehe . Takit terjebak dsn jatuh hati gituu~

    ReplyDelete
  2. janji sedap dan menjilat sudu :D

    ReplyDelete
  3. Eh, ni puding kegemaran suami akak juga... Tapi sebab tahun ni banyak masak di rumah, jarangla dia dpaat makan puding ni... Bg akak wlaaupun sedap, tak leh makan banyak..

    ReplyDelete
  4. tak pernah mkn lg puding karamel nih

    ReplyDelete
  5. tgk laju laju takut terliur hahhaa

    ReplyDelete
  6. minggu lepas adik pha is ada try buat.. boleh la.. hehhe

    ReplyDelete
  7. This one beli pun dah berbaloi, sebab kalau buat sendiri mmg senang, tapi renyah banyak nak kena cuci hihihi.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^