Sunday, July 28, 2013

Shopping lagi


 Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

penat giler semalam. kul 11 pagi dah ada kat Jalan TAR.
sesak sungguh keadaan di jalan TAR. tapi tak pe. 
dapat la merasa kemeriahan persiapan raya kan :)
maklumla ramai dah dapat gaji kan.
Alhamdulillah sangat, gaji nik kat company baru ni masuk 25hb setiap bulan
tak macam dulu, bercinta nak tunggu gaji masuk.

sebab gaji masuk awal la, tak pasal-pasal TERbeli baju raya lagi..eeeh baju raya ke?
tu kalau sempat la. rasanya macam nak buat baju pi kerja jea ..kihkihkih
maafkan saya yea en hubby. TERbeli lagi 2 helai. tak pe.masih di dalam bajet raya lagi kan..ngehngehngeh



suka sangat dengan kain cotton ni.lembut dan sangat selesa bila pakai 
beli yang murah-murah sudah. beli kena ikut kemampuan bukan beli sebab ikut orang :)

11 comments:

  1. Sempat ke jln tar ye...syokla.. kalau tambah lagi tiga empat baju pun apa salahnya....Kedua dua pun cantik tu... Selesalah pakai nanti...

    ReplyDelete
  2. yess betul tu, murah pun takpe yg penting selesa
    kita skang pun dok mengumpul koleksi kurung cotton nak pakai pergi kerja
    tak kisah renyah nak bergosok yang penting selesa
    cuaca pun panas ya amat skang ni.huhu
    btw yg oren bawah tu cantik, kite berkenan.hehe

    ReplyDelete
  3. hahahahha.. ayat TERBELI tu memang legend lah.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Wah dah shopping lah kak Nik kita ni hehe

    ReplyDelete
  5. wah suka memang sweet je,color tu.kak lea minggu depan pergi masa hari kerja he3..

    ReplyDelete
  6. Mmg tak sah kalau tak ke jalan TAR, tak shopping pun ambik feeling kan. hehehhe I myself lama sangat dah kot tak ke sana, last sebelum kawen. hehhee

    ReplyDelete
  7. betul2....alah membeli menang memakai

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^