Thursday, July 25, 2013

Tudung Raya 2013


*sticky post*

 Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

korang dah beli tudung raya? ada sapa-sapa suka pakai shawl aka selendang?
nik nak promote sikit ni. pada yang malas nak beli kat kedai boleh la try usha-usha kat sini. ni bukan nik yang jual.tapi adik bongsu nik yang jual.
dia baru start buat bisnes kecil-kecilan jea. nik just promote. support bisnes adik kan.
mana tau ada bloggers yang tengah tercari-cari tudung nak raya kan.

ni antara shawl-shawl yang korang boleh dapatkan dari adik saya.
jom usha color apa yang ada. 

lacey shawl normal size
001 - Sold Out
004 - Sold Out

007 - Sold Out

lacey shawl normal size
012 - Sold out


wide shawl..ada layer berwarna di bahagian tepi
014 - Sold Out
016 - Sold Out


wide shawl
017 - Sold Out
018 - Sold Out
019 - Sold Out
020 - Sold Out

wide shawl
022 - Sold Out
023 - Sold Out
024 - Sold Out

wide shawl
028 - Sold Out

RM35 sehelai (termasuk postage)

korang boleh jea request color dan pilih lace yang mana nak
sebab akan jahit ikut permintaan. mana tahu korang nak shawl kaler biru tapi lace kaler merah kan.
blocking kaler katanya ..hihihi
kain sangat lembut. tidak panas. mudah di bentuk. macam-macam kaler ada. sesuai untuk di pakai semasa hari raya.

cara pemakaian shawls.so akan kelihatan macam gini bila siap jahit.

sebelah kiri tu wide shawls. so dia agak lebar berbanding biasa. so bila pakai dia menutup dada
yang kanan lak normal size.

so yang nak melaram di hari lebaran dengan tudung baru, boleh lah contact adik saya Idzni.
apa-apa enquiries boleh contact kami dekat
leoni.nik84@gmail.com
 +6011 1151 5986 (whats App dan message) untuk respon yang pantas.
Nama, alamat, no telefon, code produk

psstt!!!
harga boleh turun lagi tu kalau korang bgtau dapat info ni dari blog nik


19 comments:

  1. salam..waaa..bknan lah..tp x lh tgk ngan jelas..gmbr otw loading...

    ReplyDelete
  2. nik...slndng wrna putih xde ker...

    ReplyDelete
  3. Cantiknya... ;)
    suka tgk lace tu..

    ReplyDelete
  4. nik rm 50 dua lai skli ngn postage tokleh ko???harga anok beghanok kelate???hahahah

    ReplyDelete
  5. owh.. cmtu jadinya bila dah pakai.. hehe

    ReplyDelete
  6. yang pink tu cantik..

    selamat bersahur nik..

    ReplyDelete
  7. Cantik2 koleksi shawl nih...kne tgk n pk nk yg mne nih..rambang mate jap

    ReplyDelete
  8. cantik2

    http://www.nurfuzie.com/2013/07/sesi-spying-omey-cik-en.html

    ReplyDelete
  9. cutenye shawl tu..tp lagi cute model yg memakaikan shawl tu..hehehehe

    gud luck tuk adik nik...moga rejeki tuk raya semakin melimpah...

    ReplyDelete
  10. wah cantik2 jugak.. kreatif adik nik.. mesti ramai yg serbu.. ;)

    ReplyDelete
  11. corak yang cantik. kaler pun menarik... terang dan kalerful.

    ReplyDelete
  12. Wah banyaknya yang dah sold out! hehe

    ReplyDelete
  13. cantik la kak.. tapi sy xreti pakai shawl dh. skg dh back to bawal.

    ReplyDelete
  14. wahhh semua dah sold out. Nice job. memang cantik dan sangat murah ni.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^