Tuesday, July 23, 2013

William, Kate Middleton dapat baby boy


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


Putera William dan isterinya, Kate Middleton telah dikurniakan bayi lelaki, hari ini.
 Tahniah buat Kate Middleton dan Prince William
pewaris takhta Britain yang masih belum memiliki nama itu dilahirkan pada jam 4.24 waktu tempatan di Hospital St Mary dengan berat sebanyak 3.8 kilogram.

suka sangat tengok pasangan ni. 
agak-agak macam mana la rupa baby pasangan ni yea.
to Kate, selamat berpantang la yea..ehh..diorang ni berpantang jugak ker?? hehe

8 comments:

  1. erm.. ada ke pantang diorang ni??/

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tengok kan.. berat gak tu 3.8kg.. huhu..

    ReplyDelete
  3. seronok tgk psgn yg berkahwin..

    royal baby boy!

    ReplyDelete
  4. Salam,
    ai saya ida
    newbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Nampak gayanya macam tak perbantang je. Hehe mak saya pun x berpantang juga dulu. Tak dapat nak bayangkan macam mana orang melayu tak berpantang. Hehe

    ReplyDelete
  6. Pantang cara dorang la kot, macam mana I tak tau sebab I mmg tak pantang pun hehehe. Tapi kalau baby, dorang mat salleh ni mmg bedung jugak macam kita.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^