Wednesday, August 28, 2013

Beli purse baru


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

yeay!!! ada purse baru..nak show off skit purse baru kita. tak mahal pun
actually dah agak lama nak beli purse baru tapi sayang purse lama...sayang la sebab adik bongsu iolss yang kasi. beli kat london dengan duit biasiswa dia.
tapi purse lama ni dah rosak. burok sangat dah rupanya.huhu


 purse baru kita ..wink wink
mintak adik belikan masa dia ker Aussie. beli yang murah-murah sudah la.
asal tahan lama kan

suka sangat dengan purse baru ni
boleh isi kad banyak banyak

psttt!!!
pada yang berkenaan, tak suka baca blog kita tak pe la.
tak perlu nak perli-perli kata blog kita tak best la, blog kita boring la.
kalau dah baca tu maknanya suka la teww..cuma malu nak mengaku kan kan kan..muehaha
mesti kena perli lagi nanti coz update blog citer sal purse jea..kikiki
yang penting ada iolss kisah. mulut orang kita susah nak tutup. so senyum sudah la ^____^

21 comments:

  1. wah cantiklah..suka kalau boleh sumbat banyak2 kad he3....

    p/s-->sapa yang tak suka tu?kitorang suka..ok je he3....

    ReplyDelete
  2. jauhnya nik beli purse.. hehe..

    eh ada ke org macam tu? ignorekan saja nik. :)

    ReplyDelete
  3. i suka baca blog u.. dont worry.. salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. Lorrr. Ada jugak eh perli2 gitu Huuu. Selamat hari raya yea sis. Hehe

    ReplyDelete
  5. Both purse cantik, yg lama tu vintage jadi nya, mmg kan Nik kalau dah lama pakai, sayang nak tukar. Simpan la sebagai kenangan. eh tadi ingatkan CIk Nik marah kita sebab lama tak datang jenguk sini, huhuhu raya blues baru habis, now gagahkan diri berkecimpung ke blogville balik hihihi.

    ReplyDelete
  6. wah kak nik. hadiah dari husben takde ke ? :D

    ReplyDelete
  7. cantiknya...
    nik..ada ke yang perli blog nik? ish. ish

    ReplyDelete
  8. Nik..comey purse..lantak pi la org nak ckp apa..alhamdulillah...kdg2 kita tulis blog ni tujuan nak sharing..yg pentingnya boleh jadi diari hidup..it will be our memories..:-)

    ReplyDelete
  9. sape tu yg dok perli2???
    tak baik tau... PHD la kot org tu...

    cantik... simple je...

    ReplyDelete
  10. siapa pulak yang jahat mulut mengata nik tu? ai, mmg tak patut..best apa blog nik ni, ak suka diam diam jelah..

    lawa purse baru tu, pandai adik nik pilih

    ReplyDelete
  11. wahh purse baru...importt plak tu...klass kak nik kite taw...hehehe...
    sape yang berani perli2 tu kak? suka atilah nak tulis entry apa pun, blog kite bukan blog dia...heheheh..

    ReplyDelete
  12. lamanya sis guna purse 2..
    ok la janji tahan lasak..
    tapi cantik jugak even murah2..

    ReplyDelete
  13. Purse import mari...
    Sape la duk mengata tuh kan...kalo xbest xpyh baca

    ReplyDelete
  14. Ohh...mmg patut pun kena tukar Nik kalau dah gitu rupa purse lama tu hehe .....Tapi mesti sayang nk buangkan Nik

    ReplyDelete
  15. blog nik okay aper.. ada jugak yg dengki..? ish3...

    ReplyDelete
  16. purse lame cantik.. baru pon cantik.. fifi suke 2 2..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^