Monday, August 5, 2013

cerita baju raya


 Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Pejam celik pejam celik dah 28 hari kita berpuasa hari ni. Cepat betul masa berlalu. Alhamdulillah semoga ibadah kita diberkati dan dirahmati oleh Allah SWT.
sebut pasal baju raya, tahun ni korangnye baju raya berapa pasang??
nik even tak rasa macam nak raya pun tahun ni tapi baju raya nik berpasang-pasang...hahaha
theme colour kami this year is kuning . kuning diraja katanya. tapi mesti ada yang tersasar jauh dari warna tema. selalunya family akak nik yang kat jerantut sana tu.huahuahua
nik rasa baju nik jea yang paling tak bergaya tahun ni. baju kurung biasa jea.
tak pe. asal tak lari dari warna tema kan :)
nik tak cerewat sangat sal baju raya ni. kalau dah berkenan tu beli jea.

sebenarnya ada 2 baju tak pakai lagi, so buat baju raya la. hehe
baju beli tahun lepas. tak sempat ko nak pakai.so kita buat baju raya.cantik jugak kalau pakai ngan tudung kuning ni. gabungan kaler dah macam bendera negeri selangor dah ni..huhu

ni kain sari yang beli kat jalan TAR, dah jadi maxi dress dah.
boleh pakai ngan tudung kuning jugak.
amboiiiii..mentang-mentang tahun ni tema kaler kuning,
setiap hari nak pakai kuning ker ???  ^__^ pun boleh kan.



ni nak buat baju raya jugak. baju beli kat jalan TAR.
yang satu lagi beli aritu dah pakai pi kerja.hehehe


baju raya kita biasa-biasa jea. tak vogue macam korang. sebab tu berani tayang awal-awal.
tak main la teaser2 sebab memang tak menarik pun..hahaha
nampak sangat la tak ada benda nak update kan. baju yang tak brapa nak menarik pun nak citer.ngehngehngeh

5 comments:

  1. semua cantik baju kak nik ros :)
    wia pilih merah ^______^

    ReplyDelete
  2. Yang kaler biru tu jubah ek? Yang last tu cantik la,,corak dia pun Vintage! Saya suka yang lain drpd org lain,, nmpk mcam baju kita limited edition,,,haha

    ReplyDelete
  3. jenis ni rasanya mau rm 150 lebih kan kak ?

    ReplyDelete
  4. Byknya bju dia.. Ros tema koko jer..pkai yang tahun lepas, tp bju ros haruslah baru..hanahha

    ReplyDelete
  5. amboi nik, sakan raya ni.. ;)
    selamat hari raya :D

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^