Wednesday, August 14, 2013

cerita di hari lahir


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

9 august bersamaan 2 Syawal,  tarikh istimewa untuk nik..Alhamdulillah.. i am 29 years old.
tapi saya still nampak muda kan kan..ehehe
Syukur.Allah masih panjangkan umur saya sehingga ke hari ini. bertambah lagi satu angka.
Moga rahmat Allah makin bertambah dari hari ke hari.

nak ucapkan terima kasih kepada korang2 yang dah wish my birthday .
terima kasih sebab ingat birthday saya!
Hah, sapa yang belum wish lagi, boleh wish skarang.hahaha

buat Ma dan Ayah nik
terima kasih melahirkan dan membesarkan nik dengan penuh kasih sayang.

birthday girl.

girl la sangat...ngehngehngeh

dari family tiada sambutan yang dibuat. cuma ingatan daripada adik beradik tu ada. 
thanks buat adik-adik. susah susah jea beli kek birthday kan.
kek tiramisu.sedap :)


hubby balik raya ke 5. arini baru sempat celebrate.
tak ada sambutan yang luar biasa. ala kadar jea sambutan nyer
tak demand mahal-mahal punya. makan di Kenny Rogers Roasters kat IOI Mall Puchong pun dah buat cik isteri tersenyum lebar sampai esok  ^___^


dear Hubby
walaupun hanya sambutan yang simple tapi special untuk saya
thanks u so much. me love u till jannah

10 comments:

  1. Happy birthday nik....semoga murah rezki selalu.. Yg penting dapat sambut bersama dengan orang tersayang..

    ReplyDelete
  2. Wah happy birthday! Tahniah kak nik :) hee senyum lebar yek

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday nik..apa nama yg terulis pada kek tu

    ReplyDelete
  4. salam hari raya n happy birthday ye sis!

    ReplyDelete
  5. heppy belated besday nik..sebaya la kita ;p

    ReplyDelete
  6. happy besday Kak Nik,,,,
    laa ingatkan kak nik baru umur 19...
    hehehe...

    ReplyDelete
  7. x macam 29 pun.. ingatkan 26 macam tu.. wlu apapun hepi besday yea.. heee...

    ReplyDelete
  8. happy belated kak nik=)...hihihi ..bhgianyeee ade org blnjeee

    ReplyDelete
  9. happy 29th birthday nik.. tp still forever 21 kan.. hihi..

    ReplyDelete
  10. Happy birthday nik...bru tahu kita sebaya..hahaha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^