Friday, August 16, 2013

di risik


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah, selesai sudah majlis merisik adik ke dua nik. semunya berjalan lancar.
rombongan pihak lelaki datang masa raya ke dua.
ni antara hidangan yang kami sediakan untuk tetamu. family iolss masak sendiri.
masak menu simple-simple jea. tu pun berselera semua orang makan :)
bakal suami adik orang Kelantan jugak. so selera kami sama agaknya


sup tulang sedap ..hehe


ayam berempah


tembikai


puding koktail, kakak nik yang buatkan



sambal mangga


kerabu perut lembu hasil air tangan kakak ipar.


orang lain yang di risik, orang lain yang sibuk bergambar :)
yang dirisik berdebar-debar so tak kuasa dah nak posing bagai.
so bagi peluang kat akak dia posing yea.


budak comel ni siap berjubah jugak
geram nak picit hidung. 


alolo..awat comel sangat adik oooii...



cantik baju mak mertua adik iolss..ni sapa yang di risik sebenarnya ni :)
siap ada seisi sarung cincin lagi.
so skarang adik dah tak single. tapi boleh tukar fikiran lagi kalau tak serasi..opss...ngehngehngeh


kalau ikut apa yang di bincangkan, takkan ada majlis tunang tunang dah.
nanti kawin je terus..jimat masa dan duit . wink wink.
semoga dipermudahkan sehingga pernikahan dan seterusnya berkekalan hingga ke syurga

13 comments:

  1. WAH .. RISIK HANYE BG CINCIN JE EH KAK ? WAHH . RISIK JE LA . N TERUS NIKAH LA CAMNI . HAHA . SAVE BAJET

    ReplyDelete
  2. wah bestnye ... hihi btol2 tak yah tunang-tunang dah . Membazir duit jew... Merisik pun kira bertunang jugak :)

    ReplyDelete
  3. Buat majlis time raya ni syok, ramai sedara leh datang sama

    ReplyDelete
  4. wahh perempuan aje ke semua ? bestnya dirisik orang . hehe
    bolat kawan serumah nak dirisik . hmm saye bilelah lagi .

    salam syawal kak . maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  5. smoga berkekalan... tahniah buat adik nik ros...

    psst.. nmpak sedap makanan2 tu..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..
    moga smua bjln lncar hingga ke pelamin..

    hehe..tu la.... igt y bbaju biru tu y dirisik ;-)

    ReplyDelete
  7. whoa, segera tamatkan zaman bujang >.< hehe

    ReplyDelete
  8. ambuii meriahnye masak..sambal mangga pergh sedapnye..jom singgah sis ;)
    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Wahh..semuanya menyelerakan..sedapnya.:)

    ReplyDelete
  10. Amboi bestnya nnti kenduri klu kt bachok jgn lupa jemput kita ye.hehehe

    ReplyDelete
  11. bestnya majlis time raya.. semoga jodoh berpanjangan.. ;)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah majlis berjalan lancar...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^