Thursday, August 1, 2013

Duit Raya


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 haaaaa suasana nak raya dah semakin terasa, sekarang ni bank-bank pun dah sibuk kuarkan duit baru untuk sapa-sapa yang nak tukar duit raya kan. korang dah siap-siap tukar duit raya kat bank dah? brapa budget duit raya untuk tahun ni?

 kat opis nik ni tengah sibuk masing-masing tukar duit raya.
nik mintak tolong kawan opis tukarkan, untung la tunang kerja bank kan
kawan-kawan boleh tumpang sekaki :)
kami siap dapat sampul raya free lagi.banyak lak tu...hehe

duit raya untuk anak-anak buah dah siap sedia isi kan dalam sampul raya
tak excited sangat pasal raya tapi lebih excited sebab tak sabar nak balik kampung. 
rindu kampung. rindu family. rindu nak kumpul ramai-ramai lagi :)

10 comments:

  1. akak minta tolong kakak tukarkan duit, tapi malangnya kat rhb bank tu dapat sikit je sampul duit... nak kena beli lah nampaknya...

    ReplyDelete
  2. waah. sy suka time nak masukkan duit dlm smpul. hehe

    ReplyDelete
  3. hai tak tau la dpt duit rayer g xthun ni...sebelum ni dpt tapi rasa cm thun ni tak dapat..yela,umur dh mngkat..ee

    ReplyDelete
  4. Best kalau ada ramai mak pak sedara ni semua tak lupa nak bg duit raya hehe

    ReplyDelete
  5. hermmm.. duit baru...
    Selamat hari raya..bila bercuti?

    ReplyDelete
  6. suami tukar duit raya tapi yang singgit x dpt duit baru,
    dpt stok duit lama.huhu
    x bestla nak mengisinya

    ReplyDelete
  7. Wahh dah siap tukar duit raya eh . Nak duit raya jgkk . Hehe :p

    Amboih awalnye isi dalam sampul sis .

    ReplyDelete
  8. belum tukar lg duit rye..huhu..smpt ke x..bajet duit rye tahun ni 900 kot..banyak kan?sebab fmly besar..anak2 buah hubby pun rmai..hihi

    kak nik jemput la singgah blog hani.=)

    ReplyDelete
  9. waa.. duit raya... saya nk anak sedara ramai.. nasib baik x keje lagi.. ada alasan x bagi duit raya.. hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^