Monday, August 5, 2013

Iftar hujung minggu


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

salam Ramadhan semua.
minggu terakhir Ramadhan sempat berbuka puasa kat luar dengan adik lagi.
kali ni 2 orang adik jea yang join. yang lagi 2 orang pi dating.huhu
kali ni kami iftar kat Secret Recipe, Cyberjaya ..kedai dia terpencil skit.
so selalunya tak ramai orang makan kat sini



hahaha...betol apa yang di kata. .masa pegi sana semua table kosong.
boleh duduk dan terus order..hehe


dapat free kurma dan air sirap


makanan yang kami order





psttt!!
tak sabar nak balik kampung. esok nik keje lagi.
bosan lak kerja time ramai orang bercuti ni.kita lak kena buat kerja diorang. haishhh
rasa macam nak half day jea esok..hahaha.. tu la.sapa suh mengada nak ambil cuti lewat.sendiri yang susah skarang ni.huhuhu


1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^