Wednesday, August 14, 2013

iftar terakhir Ramadhan bersama family


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

nak jugak update kisah ramadhan walaupun dah raya. coz ni first dan last iftar dengan family.
balik sehari sebelum raya so sempat iftar sehari jea.
yang penting ni iftar paling best dan meriah untuk tahun 2013.

tahun ni kami berkumpul di rumah kakak kat Kota Jembal. 
seronok dapat berkumpul ramai-ramai gini. moga tahun depan dapat berkumpul lagi.
dan harap-harap ada pertambahan ahli dalam family kami, pasti lagi meriah nanti kan :)

jom tengok juadah berbuka kami satu family :)


kuih puteri mandi

onde2 dan seri muka

pajeri nenas

sambal mangga

ayam percik

ni feveret abang ipar. terung bakar cicah kicap


puyuh goreng

daging goreng

gulai daging

kerabu perut lembu

tembikai

ayam masak lemak 


masakan kami biasa-biasa jea.
tak bila makan ramai-ramai, selera tu dua kali ganda.hehe


4 comments:

  1. sambal mangga yang tak tahan tu. sedapnye tgk... :)

    Selamat hari raya Nik :)

    ReplyDelete
  2. slamat ari raya!!!
    sedap2 belaka menu tu.. mmg best berbukar ramai2 :)

    ReplyDelete
  3. First time nampak gambar kuih puteri mandi. Hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^