Sunday, August 4, 2013

Iklan Hari Raya Maxis 2013 yang terbaik


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

bila musim perayaan ni, akan ada iklan-iklan raya yang lucu ataupun yang menyentuh hati.
nik jarang sangat tengok tv. so tak perasan lak ada iklan raya dari Maxis. sweet giler iklan ni
tersengih-sengih sendiri tengok iklan ni kat you tube. comel sangat budak kecik tu.

iklan nampak simple.tapi mesej yang nak disampaikan tu sangat bagus.
cuba korang tengok dulu..best !!!


pstt !!!
selamat menunaikan ibadah. hari-hari terakhir sebelum meninggalkan bulan ramadhan
dan yang memandu pulang ke kampung, hati-hati yea. nik kerja lagi 2 hari. Rabu baru balik :)

6 comments:

  1. Kita semua memang kena alert sangat2 pasal benda ni, jumpa family semua kena off phone, hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha haah comel sgt budak kecik tu
    pandai dy tipu haha..
    kira nak meraptkan silaturrahim la kan hee
    apa pun selamat hari raya dan selamat berpuasa hee

    mai la singgah blog baru Fatin ni :D
    http://celotehciknanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. iklan2 raya mmg best2,, :D

    sy balik kg esok.. yeay2..

    ReplyDelete
  4. petronas pun sama kak >.<
    semua menarik2

    ReplyDelete
  5. Bestkan... Hrusla jauh gadget dr anak2 :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^