Monday, August 26, 2013

open house



Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

dah beberapa hari tak menulis
setiap hari mengadap jea blog, baca kisah kawan-kawan
cuma tak sempat nak tinggalkan komen

jumaat lepas sempat balik ke Johor rumah Mertua.
sian en hubby tak sempat lagi nak beraya dengan family dia.
so bagi can la dia beraya sebelum naik kapal balik kan. kang kalau tak balik ada yang nangis.
anak bongsu manja skit.kikiki  ^__^

sempat la kami ke rumah terbuka abang dan kakak ipar en hubby di Gelang Patah.
rumah terbuka tokey bridal, harus la meriah kan.hihihi
yang tengah survey pakej pengantin boleh la jenguk-jenguk Mega Bridal Creations ni yea.
* sempat promote. wink wink :)

menu special..kambing golek


 rojak buah.yang ni 3 kali nik makan.
sedap.lagi-lagi bila letak kacang tumbuk banyak-banyak.haha
orang Johor panggil rojak petis. kami kat kelantan panggil colek buah..ehehe

banyak lagi lauk pauk yang ada. gambar jea yang tak ada
segan kot nak ambik gambar.bukan open house rumah sendiri :)


bayangkan la duk kat situ dari petang sampai ke malam. 
muka dah berminyak , badan dah melekit2..huhu
recycle balik baju raya pertama aritu :)


tuan rumah :)
terima sudi jemput kami.hehe

psttt!!!
esok dah kena start kerja balik. uwaaa...malas giler kot.
tetiba rasa rindu nak jadi full time housewife balik. hihihi

10 comments:

  1. sedap mkn2 mmg smpai ke malam la..lg pun kita rapat// xrapat mau duk sekejap je :P

    ReplyDelete
  2. wow meriahnya makanan.rojak dgn kacang.nyummmm~

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya nik.. cantiknya baju :)

    ReplyDelete
  4. seronoknya open house. rojak buah sampai 3 kali makan, konfem betul2 sedap tu. huhu..

    ReplyDelete
  5. kemain vogue menu. ahaha meleleh air liur ni haaa. slmt hri rye k.nik ! bz nau beraya smpi x sempat nk jengah blog :D

    ReplyDelete
  6. Meriah open house..dh mcm hiasan utk pengantin lak..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^