Thursday, August 15, 2013

Raya 2013 - family photo


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 tahun ni family kami decide pilih tema warna kuning.
dah seperti biasa la. confirm ada yang akan lari tema.huwaaa.
apa-apa jea la. asal korang pakai baju sudahla  ^___^

agak-agak tahun depan kena beli sepapan kain yang sama.
pastu jahit la ikut fesyen yang korang suka. yang penting sama kaler.huhu

gambar wajib setiap kali raya
ada ruang lagi kalau di takdirkan ahli baru masuk sebelum raya tahun depan :)
keluarga kami yang tak besar mana.kikiki


family abang


family kakak

adik beradik

anak-anak saudara

sumpah rindu nak kumpul ramai-ramai gini lagi.
rindu suasana meriah masa raya aritu :)



8 comments:

  1. Akak dan anak anak pun baju kuning dan oren tahun ni..

    Semua nampak ceria dengan baju kuning...bagusnya dpaat berjanji ramai macam ni...

    ReplyDelete
  2. wah cantikalh bertema kuning...sis comel je he3..bestnya big happy family ^^

    salam aidilfitri ye..

    ReplyDelete
  3. waa.. family pha is x pernah raya sedondon.. asyi pakai kaler ikut suka je... susah nk sekepala.. hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe, selamat hari raya kak nik~ tema keluarga syuk ungu :D

    ReplyDelete
  5. sweet fmili...slmt hri rye kak...slh silp hrp dimaafi =)

    ReplyDelete
  6. meriah jugak ye wpun hubby takde....takpe maybe tahun depan bley raya bersama kan

    ReplyDelete
  7. best kan berkumpul reramai sekali sekala.. biasa la tu dlm ramai2 ada sorang dua yg lari tema.. hehe..

    salam aidilfitri nik.. ;)

    ReplyDelete
  8. Serba kuning ye...bestkan kalo berkumpul dgn fmly mcm nih..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^