Saturday, August 31, 2013

Rendang mak mertua


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

masa balik rumah mertua kat Simpang Renggam sempat la merasa masakan Mak Mertua
masakan mak memang terbaik kan. even simple pun kita rasa sedap kan
nik kira beruntung sebab masakan mak mertua kena dengan selera nik .wink wink :)
cuma nik ni jenis yang tak makan banyak. ruang dalam perut iolss kecik jea.so makan skit pun dah kenyang..hohoho

Rendang mak mertua


terima kasih Mak selalu masak sedap sedap .



9 comments:

  1. sedapnya.. rendang siap lontong lagi. lapo pulak nengoknya. huuu..

    ReplyDelete
  2. Owh rendang sampai sini i bau daun kunyit nyer. huhuhu ngidam kang :p Kuah lontong kan tu, pun nampak sedap... sarat dengan bahan, I suka! Untung Nik.

    ReplyDelete
  3. pergh. telan air liur tengok gambar nih. belum merase lagi.. ha3

    ReplyDelete
  4. Untung sebab masih dapat merasa masakan MIL.... okje dah tak dapat rasa Nik....MIL dah tak larat nk masak!

    ReplyDelete
  5. Ha.. Makan banyak tau.. Bukan senang nak makan yang mil masak..bagi badan naik ... Tengok nik ni slim sangat...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^