Wednesday, September 4, 2013

adik sambung study


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

cepat sangat masa berlalu *sounds cliché kan? hihi
sekejab jea dah setahun.
setahun lepas adik bongsu nik terpaksa tangguh pengajian di UK disebabkan ketumbuhan di buah pinggang.
tup tup dah nak ke sana balik untuk sambung study. Alhamdulillah
sentiasa doa yang terbaik untuk Adik. moga Allah permudahkan urusan dia di sana. 


arini kerja, so tak sempat nak hantar adik ke KLIA.
sempat bergambar jea sebelum ke tempat kerja :)

 jaga diri, jaga kesihatan dann ..study rajin rajin
jumpa tahun depan ^__^

11 comments:

  1. inshaAllah semuanya baik2.. doa dari jauh jela nik.. ;)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... doakan adik Nik sentiasa sihat dan dapat belajar dengan sebaiknya. Nnt suruh la dia datang visit Berlin, ziarah menziarah orang sekampung :D:D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah adik nik dah sihat...ambil kos apa ya kat uk

    ReplyDelete
  4. wow.. UK tuu.. selamat sambung study buat adik nik...

    ReplyDelete
  5. Selamat berangkat untuk adik Ni...moga sampai UK dengan selamat
    Ye okje ada teringat entri Nik dulu pasal adik Nik ni!

    ReplyDelete
  6. sedihnye nak balik dah... jap je ye... semoga dia berjaya ye..

    ReplyDelete
  7. tahniah dapat sambung belajar. banyak sangat dugaan dalam nak belajar pun. insyaAllah semuanya oke2 saja nanti :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah adik nik dh sihat tuk teruskan pengajiannya

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^