Friday, September 13, 2013

(gambar) Majlis Pernikahan Black & Chira Khairi


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Tahniah diucapkan kepada Black Mentor yang telah bergelar suami isteri dengan pasangan pilihannya Naquia Yasirah Mohd Khairi atau Chira Khairi di Zebra Square, Kampung Pandan dengan sekali lafaz tepat jam 12.06 tengahari tadi.

Majlis persandingan Black dan Chira akan diadakan di dewan komuniti Bangsar pada waktu malam berkonsepkan ‘english contemporary’ untuk sebelah perempuan. Sebelah lelaki pula akan diadakan pada 14 September bertempat di Zebra Square, Kampung Pandan. Bagaimanapun, Black akan mengadakan majlis resepsi mereka untuk kali ketiga di padang bola PPRT Pantai Dalam pada hari Ahad, 15 September ini bagi meraikan hari bahagianya bersama para peminat.














Alhamdulillah dan tahniah. semoga jodoh sampai ke syurga…Amin. 
Kredit kepada portal Ohbulan dan Rotikaya.

7 comments:

  1. tamat sudah zaman bujang beliau . :D

    ReplyDelete
  2. lain plak muka isteri black bila pakai tudung :)

    ReplyDelete
  3. hye sis,sekali imbas cira tu macam rupa penyanyi nora,tapi versi slim he3..

    ReplyDelete
  4. tengok lintas langsung kat WHI tengahari tadi.. semoga berkekalan.. ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat black..... Semoga berbahagia selamanya

    ReplyDelete
  6. sweeetnya mereka :) tahniah dan selamat pengantin baru kepada black dan isteri..

    ReplyDelete
  7. kawin dah dia. alhamdulillah... jaa suka suara black. memukau dan bertenaga. hihi.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^