Sunday, September 15, 2013

Kenduri Kawin Di Hujung Minggu


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

 dah lama rasanya tak makan nasi kenduri.
lokasi kenduri tu dekat sangat dengan rumah 
area puchong.  kalau jauh tu memang confirm la tak pi.
orang buta jalan macam iolss ni susah la. huhu
nasib baik masa sebelum tu dah tanya pengantin .pengantin siap lukis peta lagi.
*lukis koo ..kikiki

pengantin perempuan tu kawan opis nik
majlis simple tapi still cantik
 pelamin cantik. everything was nicely done

alahaiii .. lawanya pengantin
suka pic ni sebab kedua pengantin pandang kemera iolss :)
ni semua budak opis. nasib baik ada diorang. so tak segan la nak bergambar ngan pengantin.
kalau nik sorang, rasanya balik terus jea lepas makan..hihi




close up

 Anira's wedding reception. wearing my adik peplum. hahahaha
baju pinjam sebab kita tak ada baju peplum yang cantik
dah lama jeling2 baju ni nak pakai, akhirnya dapat jugak ku pakai.hahaha



sedapnya lauk kenduri sampai malam akak teringat-ingat.
menyesal tadi tak makan banyak. haha
dapat cookies. dah try..sedap :)

Selamat Pengantin Baru untuk Anira dan pasangan
Barakallahu laka wa baraka ‘alaik, wa jama’a bainakuma fi khair
selamat menjalani kehidupan berumahtangga.
Akak doakan Anira bahagia hingga ke akhir hayat


10 comments:

  1. Lawanya baju kuning tu....nik mmg peminat warna kuning ea? Lawa dgn warna kuning di badan...

    Semoga pasangan baru ni kekal jodohnya

    ReplyDelete
  2. cantiknya baju...kite pun takde peplum lagi. tak reti nak bergaya,hehe

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat kawan nik :D

    ReplyDelete
  4. cantik nik pakai peplum.. berseri2 gitu.. hihi..

    ReplyDelete
  5. wee syiok nya pi kenduri kahwin kahwin

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru buat diorang..

    ReplyDelete
  7. sy pun selalu pinjam baju kakak sbb sy pun tak ada baju cantik+ :D

    p/s memang semuanya nicely done , tahniah buat pengantin :)

    ReplyDelete
  8. wow cantiknya peplum tu kak. bila pakai sedondon ngn tudung lagi nampak cantik....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^