Tuesday, September 3, 2013

kurung moden lycra


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

sebelum ni tengok gambar baju ni kat blog fyna. cantik sangat. berkenan. tapi bila pi fb yg dia suggest tu dah sold out pulak warna yang berkenan di hati. 

pi Jalan TAR, jumpa lagi baju ni.tengok kain dia cantik. jenis kain lycra yang tebal dan selesa. so tak melekat kat badan. harga lak under rm 100. cuma mahal skit berbanding online so tak jadi nak beli. lagipun tak ada kaler yang berkenan di hati.


syifa dress

balik umah usha jugak online lain.  akhirnya dapat jugak cari yg berkenan di hati
muehaha..since ada lagi bajet kan.apa kata kita rembat la satu. ala satu jea pun kan. kalau tak beli lagi parah. nanti asyik teringat-ingat jea. siapa yang susah. suami jugak susah hati nanti..isteri asyik ingat kat baju dari ingat kat dia..kikikiki

kurung moden ni, kita akan dapat 1 pc baju dan 1 pc skirt. so skirt ni boleh mix and match dengan baju or blouse yang lain. kan boleh jimat ..wink wink

kot-kot korang nak usaha jugak. boleh la jenguk fanpages ni
Lady's cabinet shoppe

teka nik beli warna apa


*


*



*



*



*



*



tadaaaa


cantik ker tidak ???
kaler biru dan lace kuning dia nampak sangat menarik.
harap-harap suami nampak isteri makin comel la bila pakai baju ni.ngehngehngeh

21 comments:

  1. ingatkan dress one piece.. cantik kaler nik pilih.. kaler lace tu nampak menyerlah.. konfem la comel bila pakai.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Cantik nik kaler tue...kalau ade purple,saya pun nak rembat...

    ReplyDelete
  3. cantik. pilihan yg bagus hehehee. klau sy pon sy pilih biru hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik!!!! especially kaler yang Nik pilih tu. Hehehe dah agak dah Nik pilih biru, kater kkaler favourite. Btw ni ker trend skang? Duk nampak my adik pun berdiskusi ngan teman2 nak yang itu ini.

    ReplyDelete
  5. Kak Nik sesuai la pakai baju kurung moden macam tu, badan kecik molek ja. Kalau saya ni, dengan peha besar, memang takleh pakai la. Haha :D

    ReplyDelete
  6. kita pun berkenan baju pesen nih tapi rege semua mahal..bole la survey2 kat page yg akak cakap nih, nak cari yg murah2 je hehe

    ReplyDelete
  7. kak nik ros kurus..pakai apapun cantik ^_______^

    ReplyDelete
  8. Kak nik, selama nih silent reader jah tp kali nih nk komen sket.. nk tnye, baju gini ikut bntuk tubuh ko? kenan jugop nihh ;)

    ReplyDelete
  9. comey la baju tu kak nik. wane kuning tu menyerlah dgn combination wane biru.

    ReplyDelete
  10. nanti share la gambar nik pakai baju tu.. hehehe

    ReplyDelete
  11. lawa..tapi kalau jenis tak melekat tuu..akak pun berkenan..ehe

    ReplyDelete
  12. cantik..cantik akakpun suka tapi tuler kalau beli online memang tak lehler badan kategori tak masuk nyer..

    ReplyDelete
  13. cantik la nik...org kurus pakai mmg cantik hikss

    ReplyDelete
  14. cantiklah nik....nak try tengok jugaklah

    ReplyDelete
  15. cantik.. nnt boleh pakai tudung kuning.. :)

    ReplyDelete
  16. Salam nik..salam perkenalan dan salam ukhuwah..:) wah santeknya baju ni..warna yang nik pilih pon santek..:)

    ReplyDelete
  17. trend skarang kan..baju border lace.. baju kalo kaler royal blue mmg cantik sgt!

    ReplyDelete
  18. Cantik tapi Okje kurang minat warna biru.... warna purple tak de yeh NIk...
    Cari warna yg tak de! haha

    ReplyDelete
  19. cantik kan baju ni.. haritu jiey pun ada ushar2 gak baju ni, tapi.. huwaaaa, kite dah gemok la nikk.. sobss... baju ni xde saiz...frust jek.. kalau tak, leh la melaram skali ngn nik

    ReplyDelete
  20. bju kurung ni mcm jnis gth sket erk??

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^