Friday, September 27, 2013

murah rezeki :)


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

minggu ni murah betul rezeki.
isnin , company ada jamuan makan-makan .
ada farewell party untuk opismate yang nak resign.
makan free uollss. syokk wooo..makanan lak best.
sayangnya tak de gambar nak share., tak sempat nak snap.haha
esoknya dapat makan kek. boss belanja :)




khamis lak dapat lunch free.
coz masa team building,
ada opismate janji nak belanja lunch. thanks Wan Qin :)


tadi dapat bear. jangan jeles en hubby
ni opis bagi untuk setiap orang yang join stock take aritu ^___^
tak ada maknanya la secret admirer nak bagi. kahkahkah

dapat sijil dari Training.com coz join team building .
dan dapat voucher KFC free dari company.
dah janji dengan opismate.
isnin nanti makan sama-sama dengan voucher free yang kami dapat tu.

Alhamdulillah rezeki :)
Terima kasih kepada yang memberi.

5 comments:

  1. teddy tu pakai pakaian makmal :D hehe

    ReplyDelete
  2. kek coklat tu wowoowow..terliur dah nih .ohok3

    ReplyDelete
  3. Nampak nik makin happy keje sini berbanding tpt lama.. hehe..

    ReplyDelete
  4. wahhh.. rezeki berturut2 ni.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^