Thursday, September 19, 2013

packing done


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tengah packing barang. esok kena pi team building kat Gold Coast Morib
tak dapat pergi Gold Coast Australia, pergi Gold Coast Resort Morib pun jadi la
first time nik join team building bagai ni. kesian kan. orang lain dah berpuluh kali join..hihi

packing done
ni beg untuk di bawa esok
packing last minute, harap tak ada benda tercicir .

company sediakan bas..sapa nak bawa kete sendiri pun boleh tapi baik naik bas .
senang.boleh membuta sepanjang jalan :)
kena tido awal. esok kul 7 sharp nak kena ada kat opis.

pssttt!!
tak sempat nak terjah blog korang.
nanti balik dari team bulding akan ku balas semua jejak dan komen korang yea
* bajet macam ramai jea yang komen kan..haha

11 comments:

  1. bestnya team building.. company lama dulu rajin la buat.. sekarang takde dah..

    selamat berteam building nik.. ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat berkursus..mesti syok and enjoykan

    ReplyDelete
  3. selamat ber'team building'.. oshem.

    ReplyDelete
  4. ok la tuh..oya pun x pnah pegi lg

    ReplyDelete
  5. wah! Bestnyaaa!!
    cuti cuti Malaysia! :D

    ReplyDelete
  6. wahhhh..mcm besz je huhu ..hati2 sis omeyy yer..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^