Saturday, September 7, 2013

pray for her


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

tersentuh hati bila tahu kisah blogger Pja
dulu saya mmg follow blog dia. dari masa dia study medic kat Ireland lagi. 
setiap kali Pja update blog mesti nik akan baca...suka tengok doctor cantik lagi bergaya ni.


tak sangka Pija skarang koma selepas lahirkan anak ke dua. Ya Allah, hebatnya ujian dia . 
baca blog Mama Pja, buat hati rasa lagi sedih. nangis sambil baca entry
cuba tahan tapi tak mampu...mengalir juga :(

pray for her. moga Allah bagi kesembuhan untuk dia. 
berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul.
kau tabahkan lah family mereka Ya Allah
beri mereka kekuatan.

Saidatul Hafeeza
walau kita tak mengenali.saya turut simpati atas apa yg pja alami
so many ppl love u..please don't stop fighting. .demi orang-orang tersayang
.lebih-lebih lagi untuk imaad dan iyaad

25 comments:

  1. assalam.. alama amni x singgah sini. amani pun follow juga blog sis tu, baca entry ni baru tahu khabarnya.. Ya Allah, rasa bersalah amani tinggal kawan2 blog, sedangkan dalam alam maya pun boleh menjadi kawan akhirat dengan mendoakan yg lain kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Akak pun memang follow blog mama pja..sedih .kental hati mama dia..doakan pija cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. Alahai kesiannya dia..

    Semoga Allah bagi peluang untuk blogger ni kembali sihat ye nanti... Kita sama sama doakan

    ReplyDelete
  4. haah..ila pun follow blog mama pja...semoga pja sembuh dan sedar dari koma..anak2 dan family setia menunggu dia =(

    ReplyDelete
  5. Kak ina pun menangis juga..laju mengalir air mata bila satu persatu entri kak ina baca...mudah2an Ja akan sedar semula..

    ReplyDelete
  6. koma selepas melahirkan anak? ada ka.. feztime dengar.. pa2 pun sama2 kita doakan kak pja :)

    ReplyDelete
  7. nk kena terjah ni....
    apa pun doakan kesembuhan pja

    ReplyDelete
  8. smoga beliau cepat sempub.. ameen..

    ReplyDelete
  9. nak jd fllwers dye juga laa . btw hrap-2 dye sembuh

    ReplyDelete
  10. dah baca...kesian..sedih bila baca...

    ReplyDelete
  11. yeke.. baru tau ni.. nak singgah blog dia lah.. mudah2an pja cepat sembuh..

    ReplyDelete
  12. semoga beliau cepat sembuh.. aminn

    ReplyDelete
  13. tak pernah baca blog dia .. kena gi blog diani..
    samalah kita mendoakan kesejahteraan keatasnya...

    ReplyDelete
  14. kesiannya dia..semoga beliau cepat sembuh..amin

    ReplyDelete
  15. nak try pi blog dia la...teringin nak baca jugak apa yg terjadi kat dia...

    ReplyDelete
  16. baru tahu pasal dia..thank ye nik share pasal dia.. :)
    pity her...T_T

    ReplyDelete
  17. Sedih... laju je air mata ni turun.. Hebatnya dugaan untuk dia..mudah-mudahan ja akan kembali sihat.. Aminn

    ReplyDelete
  18. tak pernah sampai ke blog tu nik..insya'allah nak try jengah..
    semoga beliau cepat sembuh..

    ReplyDelete
  19. sama+ kita berdoa untuknya..semoga beliau cepat sembuh..amin.

    ReplyDelete
  20. Hi . I saw your post on my sis . Thanks for the post bg pihak my sis

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum sis...

    Sy pn antara silent reader kat blog sis pja. Setelah bertahun x tgk blog dia, baru2 nie teringat sangat kat sis pja, then sy terjumpa posting sis nie. Tuhan saja yang tahu bertapa saya terkejut dengar berita ni. Patutlah Allah gerakkan hati saya untuk mencari kembali blog sis pja. Apa perkembangan terkini pon xtau lah sis pja. Semoga Allah permudahkan segala urusan beliau.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^