Saturday, September 14, 2013

saya nak tambah berat badan !!


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

yup misi menambah berat badan bermula
tapi bukannya untuk kelihatan berisi but sekadar tak mahu nampak terlalu kurus
nak berat badan yang ideal.
current weight 40 kg.

makan tiap-tiap hari.
berat badan tak bertambah cuma pipi jea yang kembong.ni masalah jugak ni :)


so ada petua tak nak tambah berat badan tapi tak nak pipi kembong?
hahaha

10 comments:

  1. laa,comeynya.
    Cuba amalkan pemakanan sihat. comtohnya, jangan makan berselang seli dgn minum air. Makan pada waktunya, jangan makan malam. banyakkan minum air putih. hehhe. :)

    ReplyDelete
  2. Nik..meh ambik lemak kak ina sikit..biar kak ina lak yang kurus..hehe..lawak je.. macam kak ina minum herbalife untuk kurangkan berat badan tapi yang kak ina tahu herbalife pun boleh naikkan berat badan cuma cara minum tu tak sama...awak cuba google yek...

    ReplyDelete
  3. same la kite kak nik. mkn byk pon xgemok2 jugak. pp je y naik. hehe.

    ReplyDelete
  4. Kena cepat dapat baby tu.. dah pganat akan naik sikit berat.. akak masa anak dara berat 41kg.. anak satu naik jadi 44 .. dah anak dua ni 46 kg haha.. masa puasa pun aritu 45kg je.. petua juga ni nik...

    ReplyDelete
  5. Selalu baca cerita orang nak kurus, awak nak gemuk pulak ye... hehehehe. Saya ada share tips tambah berat di blog, jemput baca... :D

    ReplyDelete
  6. eh.. sama ngan cikna jugak. pipi kembong, badan kurus.. huhu.. dapat petua nnti jangan lupa share! hehe..

    ReplyDelete
  7. sama la macam jaa ni kak. jaa pun nak gak gemuk. tapi x jugak gemuk. pipi je naik. jaa kalo boleh nak tambah 10kg lagi, sbb berat jaa sekarang hanya 36kg. sedih giler kot! huhu.

    ReplyDelete
  8. masalah sama. rasanya makan dah banyak kan :-)
    tapi susah gak nak naik.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^