Monday, September 23, 2013

Team Building | Gold Coast Morib Resort - Studio Suite


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

hohohoho dah 3 hari tak update blog
weekend lepas busy dengan team building kat Gold Coast Resort Morib
nik review hotel dulu. memang suke buat part-part...nak jaja semua gambar yang ade. 

berapa bintang hotel ni nik tak sure... keadaan bilik memang selesa.
makanan di sini sedap dan boleh di terima oleh tekak.banyak jugak la nik makan..hahahaha
gambar makanan tu later later la kita upload

jom tengok apa ada di dalam bilik

katil single di doublekan
ruang bilik ni luas. kalau nak bawa toto pun muat lagi ni.
kitaorang dapat bilik untuk 2 orang
sebenarnya tak banyak masa pun we all kat bilik ni.most of the time memang dok kat bilik team building
U mobile tak ada line langsung kat bilik. sedeyyyy
tapi kat lobby dan tempat team building ada wifi free.
hair dryer

bilik air pun luas.





set toileteries
sabun,lotion,bath soap, shampoo, sewing kit, tooth brush, shower cap,
shaver, cotton bud pun ada


jacuzzi


complimentary drinks



ada balkoni, 
pemandangan daripada bilik kami tak cantik pun.
bilik mengadap hutan dan tempat letak kereta. hehe


13 comments:

  1. selesa dan luas.. tapi sayang tak banyak dok dlm bilik.. hehe..

    ReplyDelete
  2. wah² bilik hotel ni memang terbaik lah... :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya bilik dia... nampak mewah! seronok ler buat team buliding kat tempat mcm ni kan, letih yg ada tak terasa bila duk lam econ, tilam empuk. hihi..

    ReplyDelete
  4. seronok...masa bawa naim ke sini dulu, mcm orang histeria dia main air....

    ReplyDelete
  5. wahh , ape yg kat sana macam kat hotel syuk kak :D

    ReplyDelete
  6. menariknya kat sini...nampak selesa :)

    ReplyDelete
  7. yg tak tahan, ada tingkap yg boleh tembus ke bilik air..org bleh intai masa mandi..

    ReplyDelete
  8. I like the jacuzzi, sempat la Cik Nik berendam yer.

    ReplyDelete
  9. bestnyer klu dpt dating kat sini :P kkekeke

    ReplyDelete
  10. Rindu nak baca cerita nik...lawa gak hotel ni

    ReplyDelete
  11. teringin sangat nak pegi sini... hee.. kolam sini best kan nik

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^