Tuesday, September 24, 2013

Team Building | Makan time


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

amaran !!! entry ni penuh ngan gambar makanan. so
bagi sapa-sapa yang puasa or tengah lapar..harap maaf la yer..kikiki

makanan yang paling sedap dalam dunia .
makan free of course..hehehe. ditambah lak bila dapat berkumpul ramai2 dengan opismate
makan lak 5 kali sehari. heaven rasanya
kiranya tak sempat nak lapar dah di paksa makan lagi...di paksa tau..haha
sebahagian gambar makanan yang sempat di snap.
tak semua makanan nik snap. last2 day tu dah malas nak snap
first day , di hidangkan dengan mee.
masing-masing dah kelaparan. yea la. mana sempat sarapan kalau kul 7 dah kena ada kat opis.

lunch kami makan buffet. ni memang best. banyak jugak pilihan makanan
nasib baik ada yang boleh di terima tekak :)
makan malam pun ala buffet jugak, so boleh makan macam-macam dalam kuantiti yang skit
syokkk wooo :)
bila join team builing ni, cepat sangat rasa lapar.tu yang makan bertambah-tambah tu.kira berbaloi la boss bayar mahal2 kan.haha



punya la semangat nak cuba rasa semua kan. 
letak macam-macam dalam satu pinggan


puding roti dia sedap.






sup kambing

ok . tu jea gambar makanan yang sempat di snap
jumpa di lain entry.byee

7 comments:

  1. wuuhuuu.. semuanya nmpk sedap2..
    alhamdulillah..rezeki

    ReplyDelete
  2. mmg semua nampak sedap, i mmg paling suka buffet ni, boleh pilih dan makan sesedap perut. sup kambing tu macm memanggil2 jer.

    ReplyDelete
  3. dalam banyak2 pict cikna paling terliur tengok kek dia.. nyummmehhh.. ;)

    ReplyDelete
  4. wah, terliur pula budoxe tgk semua pic makanan ni

    ReplyDelete
  5. penuh gambar makanan..terus lapar..hehe

    ReplyDelete
  6. Kalau kursus ke apa makan mesti lebih 3 kali shari kan hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^