Wednesday, September 25, 2013

Team Building | Teaser


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

gambar tak banyak. kena tunggu gambar dari official photographer:)
banyak nak citer tentang team building ni. kenangan semua tu.
so harus di ceritakan *wink wink








it was my very first team building experience . excited dia lain macam skit yea.hehe
have a lot a fun during this 3 days team building.
tak banyak aktiviti outdoor tapi penat dia ya ampun.
maybe sebab banyak gelak kot..gelak setiap minit.. sampai krem perut...hahaha



hopefully this team building can bring improvement to everyone in the team,
Thanks everyone. u all the best and awesome
finally dapat peluang kenal korang lebih rapat  ^___^

3 comments:

  1. mak cik kte training consultant n slalu conduct team building...so ada gk ikut dye g tgok...mcm sronok je

    ReplyDelete
  2. betul tu semoga ikatan makin erat...

    ReplyDelete
  3. aah lepas team building mesti semua makin rapat kan.. tu yg best..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^