Wednesday, September 25, 2013

video isteri Mat Yo


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Semalam video ni paling popular kat facebook.ramai yang duk pakat share
arini dah siap keluar paper pulak dah. panas..panas..
hebat orang skarang, tak.puas hati jea saman

Astaghfirrullahalazim..diri sendiri malu tengok video ni
tujuan video ni di upload bukan nak aibkan sesiapa. moga jadi pengajaran untuk kita .
 walau siapa pun kita, rasa hormat pada orang tua tu perlu ada
belajar untuk menghormati jika ingin dihormati. tak rugi pun kalau berbudi bahasa

ni pengakuan pengawal keselematan tu sendiri. 

so harap ada la penjelesan dari pihak sebelah sana. tak berani nak judge orang.
sebab tak dengar dari kedua pihak lagi kan .



6 comments:

  1. Walau tak dengar dari pihak yg satu lagi tapi sebagai org muda kenalah hormat org yg lebih tua... Jgn pandang rendah pangkat seseorg..

    ReplyDelete
  2. Salam nik,
    gere key tgok video bini mat yo tu...napok mace budok xckup skoloh...hihi
    teruk sungguh dio kato ko pokcik tu
    hormat la ckit ore tua evenpon kita ore kayo atau berpangkat staro mano po
    nati mati masuk kubur jgk wlau stinggi mano darjat seseorg tu atau sekaya mane pon ore tu
    blagok sunggoh bini matyo...nik tau dop dio kerabat mano?dasat sungguh mulut dio

    ReplyDelete
  3. hormat menghormati amalan mulia. pengajaran bergune buat kita :)

    ReplyDelete
  4. memang jadi bualan hangat....apapun betul kata nik sapa pun kita jan lupa tuk hormatkan orang lain.

    ReplyDelete
  5. hot ni citer ni.. hehe.. hope dpt setel baik2 la.. dan dpt bagi pengajaran pada yg bersalah tu..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^