Friday, October 11, 2013

i'm back


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers


rindu tak? rindu tak? cakaplah rindu! hiks! hiks !
blog dah beberapa hari tak berupdate.
tetapi masih ada juga yang sudi menjadi follower baru
thank you so much yeaa

sejak jadi wanita yang bekerjaya lagi berdedikasi sangat ni * mata ke atas tangan ke bahu
balik kerja terus serbu katil dulu
tak sempat nak update dan blogwalking.
ada lagi komen yang tak sempat nik nak approve..huhu.
mintak maaf sangat-sangat. 

penat di opis sampai terbawak ke rumah.. kesian jugak kat en hubby.
nasib baik dia sangat memahami.
Alhamdulillah, en hubby dah discharge .dah ada kat rumah dah ^__^
dapat MC seminggu. pastu boss lak suh sambung cuti sampai minggu depan
so dapat la kami beraya berdua. raya haji pun jadi la.
tahun ni raya haji kat simpang renggam, Johor
ada sapa-sapa balik raya kat Johor ??

esok dah start cuti, boleh la blogwalking nanti :)
tunggu ^___^

12 comments:

  1. salam kenal...
    blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wahh..happy le dapat beraya dengan cik abang ...sweet gitu

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah suami nik dah baik... lega ye.. boleh pula beraya bersama...lagi syukur..

    ReplyDelete
  4. oh nik dah kerja yer...farah pun lama dah tak singgah sini, rindu juga pada nik, welcome back dear...

    ReplyDelete
  5. patutlah...dah lama tak nampak akak~
    sibuk rupanya~ mestilah saya rindu kat akak! :D
    dah tuka design blog nampaknya. simple + cantik = ungu. (Y) :D

    ReplyDelete
  6. Welkem back.. rehat n tenang2 dulu ye..

    ReplyDelete
  7. rindu kak nik..hehe... tc,..njoy rye ngn husband

    ReplyDelete
  8. owh ur husband wasnt well ker, hope dah ok by now. Selamat Berkorban Cik Nik :D

    ReplyDelete
  9. haii kak Nik ...lama menghilang...hehe

    ReplyDelete
  10. berhari jugak tak jenguk blog nik, sama kebizian yg melampau kikiki...ni baru sempat nak singgah...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^