Saturday, October 5, 2013

JDT vs TRW


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers



Alhamdulillah...terima kasih..YA ALLAH. Tahniah untuk TRW. 
This is Kota Bharu..! Gomo Kelate Gomo
TRW mara ke semi final Piala Malaysia. walaupun sebelum ni kalah 4-2 di Larkin.
tapi tiada yang mustahil dengan IzinNYA.....syukur..syukur.

kenaling tengok bola.buat sakit jantung tau dop.
 tidur jenero la kita male ni...hihihi

terima kasih  JDT 
JDT musim ini telah menghidupkan dan memeriahkan arena bolasepak negara.
4-2 kocik bonar, 6-1 tido lenaaa ^____^

psttt
kalah menang adat pertandingan. terima la dengan hati terbuka
tak baik burukkan pasukan lain semata-mata nak nampakkan pasukan kita hebat
peace no war !!!

12 comments:

  1. this is Kota Bharu. hihi. congrats TRW.

    ReplyDelete
  2. this is pantai timur..kito sokong sep2 kita..heheh

    ReplyDelete
  3. Suka tgk tv semalam... hebatla team kelate..tahniah

    ReplyDelete
  4. jaa pun bangga ngn TRW semalam.... mmg best dan memey hebakkk...hihihi...


    p/s : pheewiittt, header baru tuuuuu?

    ReplyDelete
  5. terima kasih Cik Ros, hati kena bersih. jangan kerana bola kita berbalah. biarkan mereka-mereka yang taksub dan gila, kita semua ada maruah, menang kalah kena terima, piala satu rebutlah dengan saksama.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, kelate menang..suke sangat!!! (^__________________^)

    ReplyDelete
  7. takpelah. semangat kesukanan tu penting. *JDT supporter :D

    ReplyDelete
  8. hihi.. sejak tu, sllu sgt org2 klantan ckp "salam 6-1" :D

    ReplyDelete
  9. gooolll!!! :)

    Peringatan untuk yang nak kahwin/bakal berkahwin
    info untuk korang
    http://www.nurfuzie.com/2013/10/peringatan-untuk-bakal-pengantin.html

    Peah!
    http://www.nurfuzie.com/2013/10/peah-kucing-cik-en-yang-berbaka-

    ReplyDelete
  10. Gomo Kelate Gomo, tunjuk kat papa JJ bersorak dia hahaha.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^