Sunday, October 13, 2013

kami di Jom Kahwin event


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

semalam sempat ke Pameran Jom Kahwin di SACC
event ni start 11hb Oct - 13hb Oct 2013
abang ipar dan biras ada bukak booth kat sana


event ni sesuai sangat untuk orang yang masih confius nak buat persiapan perkahwinan
atau yang nak dapat idea boleh ke sini.
kat booth abang ipar dan biras nik, siap dah ada yang booking terus.
 sampai ada yang nak buat majlis hampir rm 30 ribu koo. fuhhh...berpeluk mak dengar.haha

ada jugak yang dah siap tanya detail semua. majlis rupanya tahun depan.
macam tu skali orang nak buat majlis kan.
 tak confirm lagi tarikhnya pun dah siap survey2 dulu.




ambik gambar dengan hp jea ni. so dalam gambar tak nampak la yang pelamin tu sangat cantik
cer kalau pi tengok live, memang meriah uolss.huhu
rasa nak sanding lagi skali jea.tapi of course la dengan orang yang sama.hihihi


kami siap pusing satu event tu. ramai orang tapi still boleh bergerak.hihi
dapat banyak brochure. siap ada yang tanya bila majlis langsung kami.
maaf la encik yea, tarikh kami dah lepas.kuikuikui

siap ada yang tawarkan pakej bulan madu tapi dia suh kami tetapkan tarikh kawen dulu.
baru boleh ambik pakej tu.
alololo..kami nampak macam belum kawen yea.hahaha






sapa-sapa yang nak ke Pameran Jom Kahwin di SACC boleh singgah di booth B16


7 comments:

  1. Jom kahwen, eh. Hehehe
    Tapi kan, I rasa mmg berbaloi la ambik pakej kalau mmg nak buat ala2 meriah, sebab dari duk buat sendiri ala carte tu, lagi banyak duit hidden cost sana sini. Ambik pakej senang, sekali harung, best tak best salahkan perunding muahaha.

    ReplyDelete
  2. syok klu sesekali pi event camni....

    ReplyDelete
  3. syioknyer der bisnes cam ginikan... tentulah orangnyer sangat kreatif...

    ReplyDelete
  4. comeynye ...
    tumpang bace cni jom ke blog(s) sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

    Tak Mungkin Benar

    Azim Aris

    ReplyDelete
  5. geram tgk design baju pgantin n pelamin skarang..smuanya cantikk2

    salam aidiladha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^