Wednesday, October 16, 2013

Prawn Macaroni Cheese @ Secret Recipe


Assalamualaikum  (",)
hi my lovely readers

Alhamdulillah.. dah selamat sampai ke rumah manis rumah.
bertolak balik dari Johor dalam kul 11 pagi tadi.
sepatutnya nik start kerja arini, tapi ambik EL. opsss !!!

sebelum balik johor sempat lunch kat Secret Recipe
kalau ke Secret Recipe memang nik setia dengan Spaghetti Bolognese Chicken
jarang la nak tukar menu setiap kali masuk sini.
tapi kali ni tetiba rasa nak order menu lain. so nik order Prawn Macaroni Cheese
tengok cheese tu , melimpah ruah! i suka  ^__^



Oreo Milkshake..cedappp :)

nanti update lagi. nak pi makan makanan yang mak mertau bungkus tadi..hihi
lapar balikk tengok makanan kat atas ni..huhu

6 comments:

  1. whoaaa, lama syuk tak pergi secret recipe :D

    ReplyDelete
  2. sedap nye macaroni tuh..byk betol cheese dia.. zura ni hantu cheese jugak...

    ReplyDelete
  3. Bertuah. huhuhu makaroni cheese tu macam menggoda sangat. Dah I duk usha2 quatro parmesan that day nak buat ala gini tapi tak jumpa.

    ReplyDelete
  4. Sedapnya Prawn Macaroni Cheese!!..terliur wia..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^